qliksense

Qlik Sense

Qlik Sense is één van ‘s werelds meest gebruiksvriendelijke analyseoplossingen. Het is enorm eenvoudig om snel eigen rapporten en dynamische dashboards te maken. Hiermee komt u tot zinvolle inzichten uit grote hoeveelheden data. Qlik Sense is als desktopvariant gratis te downloaden, zodat u het programma eerst zelf kunt uitproberen.

Complexe vraagstukken en uitgebreide databases vereisen (enige) voorkennis om hier intuïtieve dashboards van te maken. Onze BI Consultants zijn specialisten op dit gebied. Wij helpen u graag op weg, of bieden een volledige Business Intelligence oplossing. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het gemak van Qlik Sense leent zich voor data visualisatie en Data Discovery, voor zowel individuen als groepen en organisaties. Het stelt u in staat om razendsnel visualisaties te maken, data tot in de kleinste details te analyseren, direct nieuwe verbindingen tussen de data te leggen en kansen vanuit verschillende hoeken te belichten.

Qlik Sense is gratis te downloaden en in deze gratis download krijgt u de volledige functionaliteit. De ontwikkelde dashboards kunt u delen via de Qlik Cloud.

Download gratis Qlik Sense!

Productvideo’s