Top-100-2019-logo

MagnaVersum bij KVK innovatie Top 100

Het Hoofddorpse bedrijf MagnaVersum houdt zich bezig met digitalisering. Zij ontwikkelen technieken en processen op het gebied  van user engagement, datavisualisatie en analyse.
Qlik logo

HvA-studenten tackelen datavaardigheden dankzij Qlik

Studenten aan de HvA hebben al diverse jaren de beschikking over de diverse tools van Qlik. Afgelopen schooljaar werd de relatie tussen Qlik en de hogeschool verder versterkt, toen de HvA zich aansloot bij het Qlik Academic Program. Dankzij dit programma hebben docenten, studenten en onderzoekers van de HvA toegang tot gratis software, trainingen, opdrachten en andere leermiddelen van Qlik, gericht op het trainen van een nieuwe generatie BI-experts.
Usoft-logo

Samenwerking USoft en MagnaVersum

USoft B.V. de wereldwijde softwareleverancier van de privacy management tool SMART PIA en MagnaVersum BI Services B.V. de innovatieve marktleider in BI-software en informatiemanagement hebben een partnerovereenkomst gesloten op het gebied van managementinformatie voor de volledige privacy administratie van organisaties.
Large table with laptops and people working

Training the Next Generation of BI Specialists

I teach my students the language of BI and I train them to become data literate. I also want them to understand the value of data and speak the language of data. After all, if you don’t analyze your data, or use it, it’s useless.
Walk-In-Friday uitgelichte afbeelding

NIEUW: Walk-In-Friday

Op Walk-In-Friday zetten wij onze deuren voor u open. Neem een kijkje in ‘onze keuken’ en neem kennis mee ‘naar huis’. Stel vragen aan onze consultants, zij staan voor u klaar. Of u een klant van ons bent of niet, dat maakt ons niet uit. We praten u graag bij over alles van BI tot Machinelearning, van Qlik tot PowerBI, TimeXtender - Discovery Hub®, AVG/GDPR of privacy.
gdpr-iceberg

Wat wij en onze klanten leerden in het voldoen aan de AVG

Een klein half jaar geleden kon je geen website of je mailbox openen of je kwam het onderwerp AVG tegen. Er is inmiddels al veel geschreven en besproken in het publieke domein met betrekking tot de AVG, maar toch zijn veel bedrijfseigenaren onzeker over wat de AVG inhoudt en of ze al dan niet worden beïnvloed. In dit artikel nemen we je mee in de ervaringen die wij bij onszelf en onze klanten hebben gehad om te voldoen aan de AVG. Aan de AVG voldoen is een samenspel van disciplines en het doornemen van de organisatie hiervoor brengt meer aan het licht...
medicine picture

Gebruik verslavende pijnstillers hoeft niet uit de hand te lopen

Het voorschrijven van verslavende pijnstillers loopt uit de hand, waarschuwen deskundigen. (...)zorgwekkend, gezien het bij langdurig gebruik een sterk verslavend middel kan zijn met afkickverschijnselen die doen denken aan die van heroïne. Dat men verbaasd reageerde op de sterke stijging is opmerkelijk, gezien anno 2018 manieren zijn om medicijngebruik nauwkeurig te monitoren.