Management Dashboard

Ons Management dashboard, ten behoeve van de tactische en strategische besturing, is samen met huisartsenpost Medicamus en huisartsenpost West Friesland samengesteld.
Deze applicatie geeft dagelijks inzicht in de diverse activiteiten die hebben plaatsgevonden. Tevens geeft de applicatie, op basis van het verleden, een doorkijk naar de toekomst.

Directeur Huisartsenpost: Dankzij het Management Dashboard ben ik niet langer afhankelijk van medewerkers met kennis van HIS systemen. Ik kan nu zelf rapportages uitdraaien en zelfstandig actuele bedrijfsinformatie opvragen.

Deze applicatie bevat o.a. de volgende informatie:

  • Het aantal consulten (op meerdere detailniveaus) dit jaar (YearToDate) in vergelijking tot het voorgaande jaar, inclusief de percentuele toename of afname.
  • De gemiddelde duur van een contact dit jaar (YearToDate) in vergelijking tot het voorgaande jaar, inclusief de percentuele toename of afname.
  • Diverse analyse mogelijkheden, waarbij o.a. meer ingezoomd kan worden op het laagste detailniveau.
  • Een Self Service tabel waarin er een keuze gemaakt kan worden uit de invalshoeken en de bijbehorende meetwaarden.
  • Forecasting, op basis van historische gegevens de voorspelling t.a.v. het aantal patiënten in het komende jaar.

Er kan op meerdere manieren geselecteerd worden binnen de applicatie, zoals jaar, maand, week, dag, geslacht, postcode, contactsoort etc.

Zorgmanager Huisartsenpost: De twee voornaamste voordelen van het HAP Management Dashboard zijn de betrouwbaarheid en de snelheid.

BI - Product - Management Dashboard