De wereld om ons heen ademt data

Creating value with data by connecting all data dots.
Het definieren van de juiste datastrategie het uitrollen van een gefundeerde aanpak en het misschien wel de belangrijkste stap het enablen van alle medewerkers. MagnaVersum loods u in deze datarevolutie door de wirwar van technologische mogenlijkheden en helpt u bij het identificeren van de juiste datapunten binnen uw organisatie. Onze bescheiden backoffice, supportdesk, datascientist en bi-consultants staan voor u klaar.

Creating

Een datageletterde organisatie

Hoe creeert u waarde vanuit data voor uw organisatie? Onze Academy biedt verschillende business intelligence en analytics trainingen. Fris uw skil

Maatwerk

U kent uw bedrijf en weet op lange en korte termijn uw wensen en behoeften. Onze consultants begeleiden u in het proces richting effectief gebruik van uw data, om uw organisatie slimmer te maken

Diensten

U kent uw bedrijf en weet op lange en korte termijn uw wensen en behoeften. Onze consultants begeleiden u in het proces richting effectief gebruik van uw data, om uw organisatie slimmer te maken

Value; waar denkt u aan?

Waarde met data toevoegen, is dat niet wat abstract? Dat is het wel wat ons betreft. We maken het daarom graag tastbaar voor u. In de referentie cases leest hoe in de praktijk voor verschillende organisaties, data het verschil maakt. Lees een van de klantverhalen hier.

With us?


Hoe matcht u de beste partner met uw organisatie? Data is anno nu een enorm complex begrip geworden. Beveiliging, veiligheid in gebruik, opslag, performance, cultuuromslag….voor u aan het daadwerkelijk gebruiken van data begint zijn er al veel stations gepasseerd. Bezoek een van onze events waarin we vooral klanten aan het woord laten om te onderzoeken of we bij uw passen. Bekijk hier de event data.

Data; waar hebben we het over? 


Hoe matcht u de beste partner met uw organisatie? Data is anno nu een enorm complex begrip geworden. Beveiliging, veiligheid in gebruik, opslag, performance, cultuuromslag….voor u aan het daadwerkelijk gebruiken van data begint zijn er al veeGeen onderwerp waar zoveel over gesproken en geschreven is afgelopen decenium. Wat ons betreft terecht. We houden u graag ‘data actueel’ en vertellen telkens met een andere insteek op regelmatige basis wat wij zien veranderen in het datalandschap en wat ons opvalt. Lees meer in Topicsl stations gepasseerd. Bezoek een van onze events waarin we vooral klanten aan het woord laten om te onderzoeken of we bij uw passen. Bekijk hier de event data.

We know how!


We leiden op, praten u bij, organiseren klantevents waarin u zich kunt herkennen. We verstaan ons vak op het gebied van business intelligence en analytics. Met verschillende business intelligence consultants en data scientists weten we waar we over praten. Uw data uitdaging voorleggen? Neem contact op.