Aanpak

Ziet u door alle data het grote geheel niet meer of minder scherp? MagnaVersum concentreert zich met haar expertise op het tastbaar en meetbaar maken van datawaarde. Dit doen we door professionals datavaardig te maken en tools zo te integreren dat ze in bedrijfsprocessen passen en…misschien nog wel veel belangrijker ook worden gebruikt. Creating value with data, we know how! Meer weten? Neem contact op met Rick Ouwerkerk of Soekhram Gokoel.

Ziet u door alle data het grote geheel niet meer of minder scherp? MagnaVersum concentreert zich met haar expertise op het tastbaar en meetbaar maken van datawaarde. Dit doen we door professionals datavaardig te maken en tools zo te integreren dat ze in bedrijfsprocessen passen en…misschien nog wel veel belangrijker ook worden gebruikt. Creating value with data, we know how! Meer weten? Neem contact op met Rick Ouwerkerk of Soekhram Gokoel.

Connecting all dots; met onze datagoeroes 

MagnaVersum adviseert én imlementeert. We zetten de stip samen met u op de horizon en aloceren en verbinden alle punten die belangrijk zijn op de weg er naar toe. Uw Business Intelligence project is bij MagnaVersum in de juiste handen. Uw behoefte kan verschillen van organisatie tot afdelingsniveau of een complete 0-meting. Onze consultants zijn inzetbaar voor bijvoorbeeld:

  • Een informatie & requirementanalyse; hoe is de kwaliteit en toepasbaarheid van informatie?
  • Een business intelligence scan; u wilt weten wat het BI-volwassenheidsniveau.
  • Consultancy; u heeft behoefte aan ‘training on the job’ of expertis bij een migratie.

Datastrategie: waar gaat het echt om?

Elke organisatie bestaat uit simpel weg mensen, diensten en/of producten en plannen. Plannen om aan doelstellingen te kunnen en willen voldoen. Met data stroomlijnt u die weg ernaartoe én is onderweg bijsturen mogelijk. Tot zover, geen rocket science toch? Om ook de rol die data in dit proces vervuld voldoende te laten zijn is het verstandig om medewerkers, dienstverlening, processen en doelstellingen met elkaar in balans te brengen. Maar hoe?

De datastrategie 

Heeft u een stip op de horizon bepaald wat uw organisatiedoelen betreft? Of is the sky the limit? Met het vaststellen of toetsen van uw datastrategie, helpen we u, uw organisatie hierheen te sturen. Business intelligence en Analytics is niks anders dan beschikbaar en bruikbaar maken wat er binnen uw organisatie al aanwezig is; data. 

De ying-yang voor datamethode 

Onze aanpak concentreert zich op uw medewerkers, afdelingen en processen hierbinnen. Met onze consultants, ook wel onze kameleons genoemd, zijn we in staat pijnpunten en kracht naar boven te toveren. Heeft uw organisatie baat bij een stuk opleiding on the job? Of dienen kpi’s die de uiteindelijke organisatiedoelstellingen helpen te behalen, beter in kaart gebracht te worden. In de praktijk komen we vaak een een combinatie hiervan tegen. En met juist die consultants die zowel theoretische als branchespecifieke kennis hebben, helpen we u meer of de juiste waarde te behalen uit data. Creating value with data; we know how!

TimeXtenders Discovery Hub ontleed

Een slim datamanagementplatform is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de dagelijkse business. Het veilig en snel beschikbaar kunnen stellen van data, is belangrijk tot in sommige situaties zelfs van levensbelang. Wanneer uw datafundering wat ondersteuning kan gebruiken of uw bedrijfsprocessen hier specifieker om vragen is het verstandig u te oriënteren op een data establishment zoals TimeXtenders Discovery Hub. Schrijf u hier in voor een kennismakingsworkshop of leg direct contact met Rick Ouwerkerk.

Meer over Discovery Hub

De Discovery Hub automatiseert het documenteren en prepareren van data. Ingewikkelde codes schrijven, lange ontwikkeltrajecten en compliance-vraagstukken zijn met TimeXtenders Discovery Hub verleden tijd. Data is pasklaar in de juiste vorm beschikbaar voor een dashboarding en analyse tool. U bespaart tijd én creëert overzicht. Bovendien wordt er in de architectuur van het platform al rekening gehouden met toekomstige AI-wensen. Bekijk het filmpje met uitleg of lees het verhaal van gebruiker hier.

Nieuwe gegevensbronnen? In een werkdag zijn deze gekoppeld voor analyse.

Data integratie versnellen? Verschillende databronnen voor AI-tools zoals Microsoft Azure Databricks worden gemakkelijker geïntegreerd door de architectuur van Discovery Hub.

  1. Oplossingen

Business Intelligence

Data en daarmee inzichten verkrijgen die helpen bij het slim en efficiënt besturen van een organisatie is here to stay! Onze consultants zijn allen getraind om dashboards en rapportages te ontwikkelen die u daarbij helpen. Zij doen dit op basis van verschillende technologieën. 

Analytics

Naast Business Intelligence is Analytics in middels ook goed opgenomen door veel bedrijven. Om te kunnen plannen en te budgetteren is het soms nodig goed te kunnen voorspellen, of zelfs hypotheses (vragen beantwoorden als; heeft het weer invloed op de hoeveelheid patiënten op de spoedpost?) te kunnen testen. Zo kan men met behulp van Analytics ook op maat push notificaties gaan sturen, of programma’s op maat gaan aanbieden of zelfs voorspellen wie aanvullende producten zou kunnen aanschaffen bij een webshop. 

Machine learning

Machine learning is ook een onderdeel van Analytics en wordt door MagnaVersum gebruikt bij het ontwikkelen van de scan & win, of medische oplossingen (zoals het kunnen herkennen van maculadegeneratie op basis van foto’s van ogen). De data scientisten van MagnaVersum kunnen dit uitermate goed. 

Consultancy

U kent uw bedrijf en weet op lange en korte termijn uw wensen en behoeften. Onze consultants begeleiden u in het proces richting effectief gebruik van uw data, om uw organisatie slimmer te maken

Diensten

Of het nu een strategisch advies, een masterclass of het inventariseren van de huidige situatie t.a.v. Business intelligence is en hoe u als bedrijf kunt groeien naar een hoger volwassenheidsniveau op het gebied van BI & Analytics onze consultants helpen u graag. 

Data Literacy

Data Literacy is een breed omvattend begrip, het betreft het leren spreken van de taal van data en het omgaan met data om zo goede beslissingen te kunnen nemen. MagnaVersum heeft een aantal opleidingen die on site en off site gegeven kunnen worden waarmee u als bedrijf kunt groeien en zelf u uw dashboards & rapportages kunt ontwikkelen of dat iedereen de taal van data leert spreken en te begrijpen. 

Kameleons met data, organisatiebreed

Onze consultants, onze kameleons kunnen zich veelal in uw situatie verplaatsen en ook een rol aannemen waar die op dat moment het best past. Wat bedoelen we daar precies mee?

De juiste BI & analytics fit

U wilt niet een pasklare business intelligence oplossing waar uiteindelijk aan “bijgesleuteld” moet worden. Voor volledig maatwerk is uw budget ook niet bedoeld. Toch? Vanuit de filosofie en ervaring met verschillende branches én tools, biedt MagnaVersum oplossingen aan die voldoen. 

  • dashboards voor Jeugdzorg, Werkzaak rivierenland template
  • gezondheidszorg dashboards